Home > Informatie > Garantie

Garantie

Kwaliteit staat bij ons voorop daarom bieden wij op onze veranda's maar liefst 5 jaar garantie. De garantie omvat: 5 jaar garantie op materiaal en/of constructiefouten. Tevens bieden wij 5 jaar garantie op onze motoren. Op onze bedieningscompenenten zoals schakelaars en handzenders bieden wij 6 maanden garantie. Het garantie termijn van de LED verlichting is 1 jaar.

In polycarbonaatplaten kan condensvorming optreden door de waterdampdoorlaatbaarheid, hierop zit geen garantie.

Uitgezonderd op de garantie zijn:

  • Normale slijtage.
  • Onoordeelkundig gebruik.
  • Niet of onjuist uitgevoerd onderhoud.
  • Wijzigingen uitgevoerd door opdrachtgever of derden.
  • Bij zelfmontage vervalt de garantie op montage- en aansluitfouten.
  • Het af- en/of bijstellen van het product (met elektrische bediening). Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.
  • Indien de klacht of storing te wijten is aan invloed van buitenaf en welke niet terug te leiden is naar kwaliteit van het product. Hieronder verstaan wij, schade ontstaan door b.v. storm, zuigwind, hagel, braak, inbraak, vandalisme etc.

 

Garantie bij zelfmontage

Heeft u de veranda zelf gemonteerd dan heeft u bij ons gewoon garantie. Wij kunnen u nieuwe onderdelen toezenden zodat u de onderdelen zelf kunt vervangen, het defecte onderdeel hebben we dan retour nodig voor het afhandelen van de garantie. Is het voor u niet mogelijk om het defect zelf te vervangen? Wij kunnen het product ophalen en het defect laten repareren bij onze fabrikant. Na reparatie bezorgen wij het product bij u retour.

Heeft u de producten bij ons afgehaald dan brengen wij kosten voor het ophalen en retour bezorgen in rekening. Wanneer wij de producten bij u bezorgd hebben dan komen wij deze kosteloos ophalen en retour bezorgen. Het is ook mogelijk dat één van onze montagebedrijven het defect bij u op locatie komt repareren, echter zullen deze hier wel kosten voor in rekening brengen.

Garantie bij montage

Is de veranda door één van onze montagebedrijven gemonteerd dan wordt de garantie mits mogelijk op locatie gerepareerd. 

De eerste 2 jaar zit binnen de garantie (ook het arbeidsloon en de voorrijkosten) na 2 jaar worden de arbeidskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor steigers, hoog-schaarwerkers of andere speciale klimwerktuigen worden altijd in rekening gebracht (ook tijdens de garantieperiode)

Onderhoud / Schoonmaken

  • Frame en dak regelmatig schoonmaken d.m.v. water en een licht sopje, (geen agressieve middelen of schuurmiddelen)
  • Voor een extra beschermlaag is het aan te bevelen het frame 1x per jaar in de wax te zetten.

Corrosieklasse

Aluminium kan ook oxideren met name door hoge luchtvochtigheid of hoge zoutconcentraties.
Hierdoor kan de coating loskomen van het aluminium. Dit is niet schadelijk voor het product en zal de levensduur niet verkorte.
Echter is het natuurlijk niet mooi.

Om de kans hierop te verminderen rade we aan uw product goed en grondig te reinigen met daarvoor geschikte schoonmaakmiddel.
De frequentie hiervan is afhankelijk van corrosie klasse waar uw product zich bevindt.
C2 Klasse, Mininmaal 1x per jaar
C3 Klasse, Mininmaal 1x per 1/2 jaar
C4 Klasse, Minimaal 1x per 3 maanden
C5 Klasse, Minimaal 1x per maand

 

Doordat we geen invloed hebben op de reiniging, luchtvochtigheid of zoutconcentratie kunnen wij hier geen garantie opgeven.

Contact opnemen

Neem bij twijfel en/of vragen gerust contact met ons op.

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden