+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3655 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 366 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 3655 beoordelingen)
06-07-2020
P.pagie (Delft)
Prijs:
Kwaliteit:

Extra doek
Een klein puntje,bij de 250cm uitval,zou eigenlijk een extra regeltje moeten staan,hou rekening met extra doek,nu zit er ongeveer 30cm om de buis heen,die ik nu mis op het terras,als ik dat had geweten had ik 300cm uitval genomen.
Vr gr peter

06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik

06-07-2020
Tonny Sesink (Heesch)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Rolluik wij hebben een ralkleur besteld 9010 maar toen wij de rolluik plaatsten bleek de kleur toch iets afwijkend te zijn

06-07-2020
Arie van den berg (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm en rolluik
Zonnescherm was goed verpakt /alles zat erbij/werkt perfect
rolluik idem dito

05-07-2020
Huub peeters (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer goed. Screen

05-07-2020
Hilko (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Top service!!
Binnen de aangegeven termijn geleverd. Rolluik hangt en werkt perfect

05-07-2020
Joke Kooman (Renesse)
Prijs:
Kwaliteit:

Markies
Voor de 2e keer een markies geleverd met een tussenpose van 3 jaar, nog de zelfde prijs/kwaliteit verhouding als toen. Zeer tevreden, snelle levering

05-07-2020
D.Coopmeiners (Tolbert)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Wij zijn zeer tevreden over de levering

05-07-2020
Frans (Biest-Houtakker)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Het screen is redelijk makkelijk te plaatsen. Ziet er netjes uit en voldoet goed.

05-07-2020
Almir (Deurne)
Prijs:
Kwaliteit:

Heel goed !
Alles verliep vlot en zoals beloofd.
Ik ben tevreden zowel met de kwaliteit alsook met de prijs en zowel met het product als ook met het bedrijf.
MINPUNT: leveringskosten zijn wel vrij groot en pakken toch een groot hapje van het budget. Vooral als je kleinere bestellingen plaatst

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 366 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 3655 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden