Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

15-02-2021
Alida (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima rolluik . Service erg netjes. Communicatie is zeer goed, Vorig jaar een zonnescherm bij JVS gekocht . Deze is ook prachtig.

12-02-2021
Niels (Groesbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop en goede kwaliteit
Heb 2 jaloezieën gekocht was enorm goedkoop eerder bij een bouwmarkt besteld en dat was 2 maal zo duur en kwaliteit was matig,ik ging er dus ook vanuit dat de kwaliteit niet zo zou zijn maar het tegendeel de kwaliteit is gewoon beter dan gemiddelde bouwmarkt.en is jvs dus een echte aanrader

12-02-2021
Hartog (Westervoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Rolluik was snel binnen en eenvoudig zelf te plaatsen.

11-02-2021
Hartog (Westervoort)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Rolluik was snel binnen en eenvoudig zelf te plaatsen.

11-02-2021
Evelien Spoelman (Leens)
Prijs:
Kwaliteit:

Aluminium jaloezie
Voor de badkamer een jaloezie besteld! Zeer netjes. Jammer dat er geen afdekplaat zodat je de ophanging niet ziet. Enige min punt. Verder super!
Product zeer goed

10-02-2021
Schepers (Lummen)
Prijs:
Kwaliteit:

Lockscreen
Na onze screens die ik ook zelf geplaatst had was het deze keer een lockscreen
op ons dakraam , gemakkelijk om te plaatsen voor een handige harry , en werkt
perfect met de afstandsbediening van de andere screens , laat het voor mij almaar
zomeren!!!!

10-02-2021
Richard (Woudrichem)
Prijs:
Kwaliteit:

Aluminium jaloezie 50mm
Snelle levering vriendelijke bezorgen prima product 👍

10-02-2021
Johan van Dongen (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede ervaring: Professioneel en kwaliteitgericht
Geachte team JVS zonwering,

vandaag hebben wij onze bestelling ontvangen en wij zijn ZEER tevreden met de kwaliteit welke jullie hebben geleverd.
Ten eerste is de levering uitermate goed verzorgd door de chauffeur. Alleen onze dochter was thuis en de chauffeur was enorm aardig en behulpzaam (info vanuit onze dochter).
Daarnaast is de maatvoering zoals afgesproken en zijn de jaloezieën eenvoudig te monteren en te bedienen na montage. Het is altijd lastig om een nieuwe leverancier in de arm te nemen maar alles is volgens afspraak geleverd en tegen een prijs waar je normaal gesproken 1 raam kan voorzien van zonwering.

10-02-2021
Richard (Woudrichem)
Prijs:
Kwaliteit:

Aluminium jaloezie 50mm
Snelle levering vriendelijke bezorgen prima product 👍

10-02-2021
Marc (Rosmalen)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
👍

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden