Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-12-2023
Rien Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Ontvangen rolluiken
Ten 1e vriendelijke bezorger en daar heb ik nooit klachten over en tevens mooi materiaal en dat was bij mij bekend omdat het niet de 1e keer was

11-12-2023
A.Bosschaart (Oost-Souburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering plaatsen
Werkzaamheden zijn wegens ziekte uitgesteld tot het voorjaar

07-12-2023
Ferdie van den Heuvel (Escharen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit en een uitstekend montageteam
Keurig net montageteam uit Nuland heeft de zonwering geplaatst.
De producten waren van betere kwaliteit dan in de showroom.
Het montageteam heeft alle overtollige materialen netjes opgeruimd.

30-11-2023
Leon van Berkom (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service en prijs/kwaliteit
Goed advies gehad in de showroom, offertes netjes op tijd aangeleverd. Na de meetservice maar een paar weken hoeven wachten.
Flexibiliteit in de aflevering mag beter, maar de communicatie hierover is goed.

29-11-2023
M Manders (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service
Goede kwaliteit, prima service.

29-11-2023
Ossewaarde (MIJDRECHT)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima levering, goed product
Maar er is altijd ruimte voor verbetering. De geleverde schroeven zijn echt van matige kwaliteit (zeg ik t netjes). Voor je t weet is ie gaar. Beter is een torx uitvoering.

28-11-2023
Thomas-Celosse (GEFFEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Een tien en een Griffel voor Edwin of hoe de monteur ook heet en ik hoop ook dat in de teokomst het blijft zoals het is .
Met vriendelijke groet,
Sylvia Thomas-Celosse

17-11-2023
Erna scholten (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Overkapping
Nvt

16-11-2023
Wendy (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Op maat gemaakte horren besteld. Netjes gemaakt. Goed ingepakt voor vervoer.
Thuis in de ramen gezet en paste perfect

13-11-2023
Waalder (Ammerzoden)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda
Veranda besteld na dat ik wat vragen gesteld had via de chat. wat heel goed werkte. netjes op tijd afgeleverd en goede gebruikshandleiding stapsgewijs,
Het was dan ook geen probleem om hem zelf te zetten. bedankt voor de snelle levering

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden