Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

03-04-2021
A.a.h kamphuis (Denekamp)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer eenvoudig te installeren en zeer goed geadviseerd

03-04-2021
J Smith (Delfzijl)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Zeer tevreden over de levering en de zonwering. Goede prijs voor topproduct, ga er ook mijn screens bestellingen!

03-04-2021
J Smith (Delfzijl)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Zeer tevreden over de levering en de zonwering. Goede prijs voor topproduct, ga er ook mijn screens bestellingen!

03-04-2021
Joost (Boxmeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Gekozen voor 2 rolluiken met als doel komende zomer de hitte een beetje buiten te houden (achtertuin op het zuidwesten). Beide rolluiken voorzien van een Somfy motor met een 5 kanaals afstandsbediening. Als je een beetje handig bent en de video-instructies volgt is het monteren zelf goed te doen (wel zorgen dat je met z'n tweeën bent als je wat grotere luiken op moet hangen). Helaas werkte de afstandsbediening niet 'out of the box'. Hier heb ik nog een uurtje mee zitten pielen, maar op internet staan goede instructies (soms wel verouderd!). Alles bij elkaar zeker blij met de aankoop. Laat de zomer maar komen!

03-04-2021
Werkman (Geldrop)
Prijs:
Kwaliteit:

8mtr breed 2,5 uitval Marbella
Alle bevestigingsmaterialen van RVS, het geheel ziet er robuust uit. Scherm was wel zwaar, maar met een takel constructie ging het ophangen ook prima. Zat een Palma handleiding bij ipv een Marbella, dat is de enige opmerking, verder helemaal tevreden.

03-04-2021
W Boogaers (Moergestel)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr.
Wil binnenkort een afspraak, voor 2 screens en een hor.
Telefoon 0657349575

03-04-2021
Sperling (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle en keurige plaatsing

03-04-2021
Geertjan Wekx (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service !
Prima service, snel klaar, het ziet er heel mooi uit.

03-04-2021
J Gijsbers (Rijssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitvalscherm
Alles perfect geleverd zoals besteld
Zelf gemonteerd alles paste keurig

02-04-2021
Marcel Mols (Molenbaan 182 Schoten Belgié)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Alles perfect verlopen ! Maten klopten tot op de milimeter......

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden