Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

03-10-2014
Ej van riemsdijk deil
Prijs:
Kwaliteit:

Gekocht screen
Het screen ziet er mooi uit en ondanks dat wij
zelf niet goed gemeten hadden, krijgen we de kans om het te herstellen, wij gaan als deze hangt zeker andere bestellen

02-10-2014
A van.voorthuizen
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Gisteren de electies screen opgehangen
ziet heel mooi netjes uit
zeer ter vrede heb al rolluiken aan huis van jvs
hangen al paar jaar en dat we er zeer ter vrede over zijn
hebben we een nieuwe screen besteld bij jvs is weer super

gr avv

29-09-2014
Elk (Midden-Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

En weer een tevreden klant
Vijf Heroal rolluiken worden volgens afspraak geleverd door de bezorgdienst. Er ontbreken wat dopjes en een afstandsbediening, maar deze worden de volgende dag alsnog ontvangen via de pakketpost. Prima service dus.

De montage is op zich niet moeilijk, en vergt ongeveer 2 uur per luik.

En luik kwam initieel scheef uit de kast rollen en het was nog een hele klus dit luik recht te krijgen. En Somfy motor weigerde initieel dienst en er moest een volledige motor reset aan te pas komen.

29-09-2014
Elk (Midden-Drenthe)
Prijs:
Kwaliteit:

En weer een tevreden klant
Vijf Heroal rolluiken worden volgens afspraak geleverd door de bezorgdienst. Er ontbreken wat dopjes en een afstandsbediening, maar deze worden de volgende dag alsnog ontvangen via de pakketpost. Prima service dus.

De montage is op zich niet moeilijk, en vergt ongeveer 2 uur per luik.

En luik kwam initieel scheef uit de kast rollen en het was nog een hele klus dit luik recht te krijgen. En Somfy motor weigerde initieel dienst en er moest een volledige motor reset aan te pas komen.

18-09-2014
P. Koreman oosterhout
Prijs:
Kwaliteit:

Goede en snelle service zonder poespas
Jvs houd zich prima aan gemaakte afsprake contact verloopt altijd snel en vriendelijk zelfs by 2x meten of meerdere offertes. Als tip voor jvs zou ik wille meegeven de rolluiken altijd bovenaan af te kitten. Ik heb dit zelf gedaan voor een nog betere isolatie. Dank voor de service jullie zien me snel terug.

17-09-2014
'N.Ruwiel
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken Verano
Met kritische blik 2 rolluiken voor onze buitendeur besteld.Dit nadat wij bij div plaatselijke rolluik leveranciers offertes hadden aangevraagd.Ons oordeel prima product voor een scherpe prijs en niet onbelangrijk alles volgens afspraak !

15-09-2014
Millenaar Berkel en Rodenrijs
Prijs:
Kwaliteit:

Goed en goedkoop
Goede rolluiken en super service

15-09-2014
A.Rouwenhorst Hengelo (G)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Al meerdere rolluiken besteld goeie kwaliteit en snelle levering (10 werkdagen)zeker een aanrader

15-09-2014
Fam. Turlinckx (Theunis Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

15-09-2014
Fam. turlinckx-theunis Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Meer dan tevreden klant
Wij zijn geen online kopers vandaar dat ik het super vond dat wij het product ter plaatse konden keuren en een degelijke uitleg hebben gekregen over de screens ,thuis gekomen snel even gemeten en alles besteld nog geen 3weken later netjes alles gaan afhalen en zelf geplaatst ook dit zonder enig probleem , wat nog een groot pluspunt is dat deze mensen geen voorafbetaling vragen wat de drempel tot online kopen een stuk makkelijker maakt ! wij kopen hier nog

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden