Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-01-2014
W.E.J. Schouw (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

We zijn zeer tevreden.
Er word zeer snel gereageerd op vragen en/of wijzigingen ik had nl een meetfoutje gemaakt nadat ik dit had doorgegeven werd nog de zelfde middag gemeld dat e.e.a. aangepast zou worden. Je word netjes te woord gestaan en ook de levering is perfect. Mocht ik nog rolluiken nodig hebben dan weet ik waar ik zijn moet!

24-01-2014
Casper holtslag
Prijs:
Kwaliteit:

Prima rolluiken voor goede prijzen............
10+ Rolluiken zijn snel te leveren en zijn prima verpakt.Goede prijs/kwaliteit verhouding.

10-01-2014
M de Korte Zwijndrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal rolpoort ER54 met afstandsbediening.
Degelijke kwaliteit en mooi,tegen een goede prijs.Zelf plaatsen is goed te doen(even hulp van buurman nodig gehad om de kast op de geleiders te plaatsen). Duidelijke web-site,alles keurig geleverd volgens afspraak .Zeker aan te bevelen!

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

09-01-2014
Familie de blok (Schiedam)
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldig rolluik
Rolluik besteld werd heel snel geleverd eenvoudig op te hangen werkt perfect
we zijn er erg blij mee goede en snelle service

03-01-2014
C. H.Krom (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Had ik eerder moeten doen!
Voor de Kerst besteld en zelf in een paar uur gemonteerd. Prima rolluik en snel antwoord via email op al mijn vragen. Bij deze firma ga ik nog meer bestellen!

22-12-2013
W. Donkers Handel
Prijs:
Kwaliteit:

Alles perfect volgens afspraak
Op vragen wordt snel en duidelijk geantwoord en alles wordt perfect volgens afspraak geleverd. Voorbeeld van hoe een webwinkel zou moeten werken. Aanrader!

17-12-2013
Izzet (Limburg - Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

17-12-2013
Izzet (Limburg (BelgiŽ))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken type huismerk (met en zonder motor)
IK heb eerst 3 opbouw rolluiken besteld en zelf geplaatst. 2 weken later heb ik nogmaals 5 rooluiken besteld. Alles is heel vlot verlopen : heel snelle respons op mijn vragen, levering volgens afspraak, ... Je kunt er zeker van zijn dat alles heel correct verloopt en compleet geleverd wordt ... kan het zeker aanraden ... Veel succes

08-12-2013
Hovestadt (Vleuten)
Prijs:
Kwaliteit:

Snelle levering
Hele snelle levering en uitstekende service. Ik heb de rolluiken van Heroal zelf opgehaald en uitgebreide montageinstructie ter plaatse gekregen. Ipv de minimale 10-20 dagen kregen we binnen een week bevestiging van levering.

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden