Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

05-01-2021
Albert (Berkenwoude)
Prijs:
Kwaliteit:

Snel & kwalitatief goed
Makkelijk te bestellen op een overzichtelijk website ; duidelijke procedure na het bestellen. Snelle levering van een kwalitatief goed product .

05-01-2021
Ronald Kaal (Ugchelen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens voor in een veranda.
Ik heb bij jullie 4 screens gekocht, alleen zitten er in 1 doek wat "bobbels".
ik weet niet of deze eruit gaan na een tijdje als ze hangen???
verder werkt alles goed en ziet het er mooi uit!

04-01-2021
Jan (Vlaardingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Compleet en goed
Het bestelde rolluik werd keurig verpakt en compleet geleverd. Met de montage handleiding erbij was de montage een peuleschil !! Prima product voor een prima prijs!

04-01-2021
Hans van der Veer (Baarn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Mijn bestelling van rolluiken binnen zeer korte tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding!

04-01-2021
Chris (Dreumel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken en horren
Prijs, kwaliteit en levertijden goed en conform afspraak.

04-01-2021
Adrie (WEMELDINGE)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluiken en rolpoort
Hoi heren, van de week de laatste hand gelegd met het ophangen van de rolpoort, al eerder hadden we de 15 rolluiken al geplaatst en dit was naar volle tevreden- heid. alles was kompleet.
Voor de rolpoort heb ik nog wel een tip,na het ophangen wat door het gewicht toch al een behoorlijk werk is ,bleek dat de buitenkap behoorlijk doorhangt, om dit op te lossen heb ik 3 aluminium strippen van 3,5 mm dik en 4 cm breed gebogen in het model van de kap en d.m.v. kit bevestigd en geklemd met lijmklemmen. 1 in het midden en de andere 2 st. 1,10 m uit de zijkant van de kap. Na droging de kap bevestigd en nu is de klant zeer tevreden.

04-01-2021
Mark Klein (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Een fijne kerstavond met de screens al geplaatst
Twee screens met verduisterend doek in mooie RAL kleur geleverd gekregen inclusief op maat montage.
Rob Kreuk heeft klasse werk geleverd en van bestelling tot montage is het ook zeer snel gegaan met circa 3-4 weken zeker in de feestdagen periode, zodat wij nog op kerstavond konden genieten van de screens op de nieuwe slaapkamers van onze kinderen.

04-01-2021
Cm fossen (St willebrord)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Eigenlijk eenvoudig goed te plaatsen, wel met twee man. Het wijst zichzelf, is goed te doen en binnen drie uur twee rolluiken geplaatst. Goede kwaliteit, top geleverd.

04-01-2021
B. Pijpe (Hoogland)
Prijs:
Kwaliteit:

Mr.
De screens nog niet uitgepakt maar in de schuur gelegd. Ben momenteel niet in staat om ze te monteren ivm psoriasis. Als ze net zo zijn als de andere 3 die ik enkele jaren terug heb besteld dan kan mij niets gebeuren. Die waren nl perfect!

03-01-2021
Lee Afeli (Boom)
Prijs:
Kwaliteit:

Zwart houten jaloezie
Zeer mooi, perfect opmaat en goede kwaliteit!

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden