+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3655 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 366 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3655 beoordelingen)
12-07-2020
Fam.Nijland (Gramsbergen)
Prijs:
Kwaliteit:

5 screens
5 screens, zelf ingemeten en gemonteerd. m.b.v de instructies en filmpjes is dit heel goed zelf te doen. Snelle levering! Het resultaat is prachtig en we zijn 100% tevreden. Aanrader!

12-07-2020
Edwin (Zeddam)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima rolluiken
De elektrische rolluiken zijn goed, de afstandsbediening ervoor zijn wel flink duurder dan bij anderen aanbieders.
Rolluiken zijn bezorgd door een eigen bezorger wat natuurlijk voordeel dat ze onbeschadigd aankomen.

11-07-2020
Frank (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima zipscreen
Ik had een zipscreen gevonden uit de koopjeshoek die toevallig de juiste maten had. De omschrijving was erg summier, dus na telefonisch contact heb ik besteld. Pas na levering kwam ik er achter dat er geen bediening werd meegeleverd, ondanks het feit dat ik daar wel telefonisch over had gesproken had. Beetje teleurstellend. Montageinstructies waren matig. Nu het ding hangt ben ik er tevreden mee, maar veel service moet je niet verwachten

11-07-2020
RenƩ van Weeghel (Wapenveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Malibu semi cassette
Malibu semi cassette knikarmscherm gekocht keurig op tijd geleverd, ik miste alleen een montage en afstel handleiding maar dat bleek achteraf vrij eenvoudig om te doen. Algeheel zeer tevreden

11-07-2020
Rudi Scholtens (Borgercompagnie)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren
Tevreden over prijs en kwaliteit. Niet te spreken over de levertijd. Op de site wordt gesproken over 5 tot 10 werkdagen alleen werden de horren na 20 werkdagen pas geleverd.

11-07-2020
D.Coopmeiners (Tolbert)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer tevreden

11-07-2020
Paul George Rademaker (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden met de ritsscreen RS 85
Vandaag de JVS RS universeel 85 gemonteerd. De handleiding en video hebben zeker geholpen. De screen werkt perfect.
Ook de verzending is zeer netjes, alles zit prima ingepakt. Wij zijn zeer tevreden. De advisering in Ravenstein bij JVS was uitstekend. Men neemt de tijd voor je. Prima service.

11-07-2020
Remco (Zeewolde)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten en veel keuze met samenstelken
Screens en rolluik gekocht, je wordt per mail op de hoogte gehouden.
Snellere levering dan verwachtšŸ‘

11-07-2020
Nass (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Ritsscreen gekocht.
Prima prijs, snelle levering en goede kwaliteit

11-07-2020
Visscher (Oude-Tonge)
Prijs:
Kwaliteit:

Waar voor je geld
Goed product en op tijd geleverd.
Geleiderolletjes die ontbraken werden snel nagestuurd.
Alleen de klikbevestiging is wel mooi, maar de geleiderails kunnen dan nog schuiven (in mijn geval). Heb voor de zekerheid toch de rails nog met een schroef vastgezet. Dan komt daar toch een afdichtdop.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 366 - Volgende
(beoordeling 21 t/m 30 van 3655 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden