Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

29-03-2018
Claudia (Dronten)
Prijs:
Kwaliteit:

Erg tevreden met advies en montage
Nadat ik bij een lokaal bedrijf niet goed geholpen werd, vond ik online rolluiken-discount.nl. Was verrast door hoe er werd meegedacht en geadviseerd en het scheelde ook nog eens een paar duizend euro. Dat had ik eerlijk gezegd vanwege de naam niet verwacht.
Voor ons privehuis rolluiken laten plaatsen, correcte installateurs die netjes werken. Inmiddels nog ons vakantiehuis wat we verhuren ook er van voorzien. Een uitstekende investering voor onszelf en onze gasten. Kan een ieder JVS Zonwering en Heine Timmerwerken aanbevelen (en dat doe ik dan ook). In de zomer blijft de hitte goed buiten. Enige waarschuwing: de rolluiken verduisteren zo goed dat je je wekker moet zetten om in het weekend op tijd wakker te worden...

29-03-2018
R.A. de Wolf (Harderwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Geheel tevreden
Product voldoet precies aan mijn wensen en is geheel naar wens geïnstalleerd. Bij Ambiance was ik plaats van de 1500 euro die ik nu heb betaald 3650 euro kwijt geweest!

29-03-2018
Kimkes (Nieuwleusen)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima
Inmiddels 2 elektrische rolluiken besteld waarvan 1, 3 jaar geleden en deze werkt nog steeds perfect.

28-03-2018
RvdBeek (Heerde)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service en prima product
Goed mondeling overleg en mail wisseling.
Levering op afgesproken tijd. Prima chauffeur.

28-03-2018
RvdBeek (Heerde)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima product en service
Prima service, zowel mondeling als mail, goede nazorg.
We werden de middag voor de aflevering nog gebeld , dat de chauffeur de volgende dag 07,15 uur zou komen. Inderdaad 07,12 uur aanwezig. dank.

28-03-2018
Harry Krooswijk (Gorinchem)
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal tevreden
Prima hulp bij bestellen, levering zoals afgesproken, heel goed verpakt, gewoon alles helemaal goed.

27-03-2018
Sven Liepstra (Heerenveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service!
Titel zegt voldoende!

27-03-2018
Aben (Reuver)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Goed

27-03-2018
De veth (ST. WILLEBRORD)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede prijs en kwaliteit

26-03-2018
Nini (Veenendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden klant
Ben zeer tevreden over de levering en kwaiteit.

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden