+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2089 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 209 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2089 beoordelingen)
08-06-2014
J bakker erica
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Heb rolluiken besteld ze zijn de goedkoopste en zeer goede communicatie

dus ben ik zeer tevreden bestel zeker vaker bij hun

06-06-2014
Tieland. Arkel
Prijs:
Kwaliteit:

Wij zijn super blij met onze rolluiken
Wij willen iedereen aanraden om hier u rolluiken te kopen goede service en goede kwaliteit!!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
Piet van Doorn (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Laagste prijs
Wij hebben ons huis voorzien van rolluiken en daarvoor flink aan het shoppen geweest. Nergens vonden we goedkopere rolluiken. Inmiddels hebben we de rolluiken gemonteerd dit is overigens zeer goed te doen door een leek, alles paste perfect met een zeer mooie kwaliteit.
Snelle levering!!

26-05-2014
HE Kruid Beilen
Prijs:
Kwaliteit:

Geweldige Screens
Inderdaad nergens zo goedkoop. Zeer goede communicatie, erg nette bezorger, kortom een net en betrouwbaar bedrijf. Zeker aan te bevelen.
Ga binnenkort nog meer bestellen>

22-05-2014
M Bongers (Olst)
Prijs:
Kwaliteit:

Veel voor weing
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service. Volgende keer bestellen we hier wee.

18-05-2014
N.J.Brakel Zuid-Scharwoude
Prijs:
Kwaliteit:

Contact en Info
Voor het contact en de informatie die verstrekt wordt op een hele nette manier wil ik een 9 toekennen, uitermate netjes

12-05-2014
A vd Weijden T'harde
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service
Goede web winkel. Super klant vriendelijk
ben zeer tevreden over de afhandeling en de bestelling. Volgende rolluiken koop ik zeker weer hier.

07-05-2014
Gert Uittenbogaart
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs; Nette levering maar handleiding klopt niet
Goed rolluik; makkelijk bestellen door goede uitleg op de site, alleen klopt de handleiding over het afstellen niet waardoor veel extra tijd en ergernis bij het monteren. Geen reactie op de e-mail klacht. Dat kan dus beter

26-04-2014
Welle (Raamsveer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super gedaan
Service en advies staan hoog in het vaandel bij de mensen van Rolluik-Discount.
Super wij gaan hier vaker bestellen.


Fam Welle heeft de waardebon van april gewonnen twv €100,00

Vorige - 1 ... 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 - 202 - 203 - 204 ... 209 - Volgende
(beoordeling 1991 t/m 2000 van 2089 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden