Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

16-05-2024
Maarten grundmeijer (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens bovenverdieping
Keurig opgehangen ,ondanks het feit dat het moeilijk bereikbaar vanwege een dikke cotoneaster voor het front van het huis. Chapeau!

10-05-2024
W. van Leeuwen (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken buitenkant woning 6 stuks.
Alles keurig geregeld , monteur die kwam inmeten komt later ook de rolluiken plaatsen Dik tevreden met vr. groet Willem.

08-05-2024
C.J.Meuldijk (Schoonhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Man
Goede producten
Netjes geleverd

03-05-2024
Pennings (Nistelrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Binnenzonwering
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snel geleverd en makkelijk te installeren!

03-05-2024
Pennings (Nistelrode)
Prijs:
Kwaliteit:

Binnenzonwering
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snel geleverd en makkelijk te installeren!

24-04-2024
Gerrit Visser (Losser)
Prijs:
Kwaliteit:

Raamdecoratie
Geweldig bedrijf, we zijn ontzettend tevreden met onze raamdecoratie die we bij jullie hebben gekocht, hier gaan we zekers in de toekomst meer bestellen

24-04-2024
Harm Korsten (Heeswijk-Dinther)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen 6,5 meter breed
Screen van 6,5meter breed gemonteerd. Ziet er strak uit en was binnen 1,5u gemonteerd.

11-04-2024
Van der Linde (Stiens)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor keukenraam
Het door mij bestelde screen zit inmiddels gemonteerd op de muur.
Het bestelproces was eenduidig, de levering snel, de verpakking zorgvuldig
en de montage-instructies duidelijk. Het geheel oogt netjes en ziet er
kwalitatief goed uit. Ben dik tevreden over dit produkt.

11-04-2024
Henk Breuer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Is inmiddels het tweede zonnescherm dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had problemen met de handzender goed gekoppeld te krijgen. Telefonisch is dit uitstekend opgelost.

04-04-2024
Albert (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Zeer mooi maten goed

Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden