+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3655 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Bel en bestel: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 366 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3655 beoordelingen)
12-07-2020
Fam. van der Mooren (Elburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima Rolluik
Zelf ingemeten, prettig telefonisch advies gehad. Vervolgens zelf besteld. Bezorging in overleg terwijl we niet thuis waren. Keurig/zorgvuldig verpakt. Prima zelf te monteren dankzij duidelijke instructie. Kortom: 100% tevreden!

12-07-2020
Eddy Bollen (Bree)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zelf opgemeten, prima aangekomen, verwerkt, geleverd. Alles volgens de bestelling.

12-07-2020
Wessel (Houten)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima rolluiken
Goed ingemeten want sluiten perfect aan op ramen. De zon staan vanaf 2 uur tot dat die onder gaat op de betreffende kant van het huis. Sinds de rolluiken heerlijk koel op de kamer!

12-07-2020
Remco (Zeewolde)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima producten en veel keuze met samenstelken
Screens en rolluik gekocht, je wordt per mail op de hoogte gehouden.
Snellere levering dan verwachtšŸ‘

12-07-2020
Cora den Hartog (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Plaatsen vd screens ben ik heel tevreden over . Het zijn fantastische Screens.

12-07-2020
P van Alfen (Geldermalsen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
3 rolluiken besteld en ook geplaatst
Goede kwaliteit
Alleen let op bij leveren dat rolluiken niet recht op getild worden
Bij alledrie de rolluiken zaten de pantsers na 1 kant geschoven
Dit opgelost door de bakken van de roluiken openen te maken , om schade te voorkomen
Verder erg blij met de rolluiken

12-07-2020
* (*)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
*

12-07-2020
Moenen c.h (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Gepensioneerd
Prima rolluiken in verhouding met de prijs ,ik ben er zeer tevreden mee ,aan te raden voor mensen die rolluiken willen maar minder tebesteden hebben .

12-07-2020
Bert van zomeren (SLEEUWIJK)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik, zelf geplaatst
De kwaliteit van de rolluiken zijn van goede kwaliteit, tevens is de maatvoering prefect.
Enige minpuntje is dat het personeel aan de afgifte balie totaal geen ervaring hebben op het gebied van montage of andere algemene vragen.
Verder zeer tevreden.
Ik ga de rolluiken voor de rest van het huis en voor mijn buren ook zeker bij u bestellen.
Mvg bert

12-07-2020
Nick van Bemmel (De Hoef)
Prijs:
Kwaliteit:

Helaas een iets kromme as
Op zich ben ik tevreden met het product. Wat me alleen opvalt is dat erbij 1 van de twee rolluiken een lichte slag in de as zit. Bij het op en afrollen gaat de als ca 2 cm heen en wee in het midden van de as. Als het luik bijna opgerold is raakt hij licht de kast, wat niet hoort. dat is op zich jammer en ik hoop dat dit niet lijdt tot een erge slijtage plek.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 366 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3655 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden