+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2247 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 225 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2247 beoordelingen)
08-11-2015
Appel Almere
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Montage was makkelijk , alleen zelf meetfout gemaakt en de kastmaat vergeten af te trekken , maar dat is eenvoudig af te stellen.
afleveren kon alleen op 1 datum , maar daar is ook wel overheen te komen.
Volgende keer zeker weer hier bestellen.

31-10-2015
Gerco slijkhuis apeldoorn
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed en simpel te monteren
Nu voor de 2de keer rolluiken besteld en zelf afgehaald en zelf gemonteerd.
hele goede en snelle service en heel simpel zelf te monteren door goede handleiding op site.

super tervreden

29-10-2015
A.P.M. Kool
Prijs:
Kwaliteit:

Maken waar wat ze zeggen
Prettige mensen, meedenkend, goede adviezen, proberen geen geld uit je zak te kloppen. Aanrader!

29-10-2015
A.P.M. Kool den Bosch
Prijs:
Kwaliteit:

Maken waar wat ze zeggen
Prettige mensen, meedenkend, goede adviezen, proberen geen geld uit je zak te kloppen. Aanrader!

29-10-2015
Henri alberding (Kaatsheuvel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik
Besteld, opgehaald, goede uitleg, wat wil je nog meer, gemonteerd, en werkt perfect,meteen maar 2e besteld,

29-10-2015
Lambert de Mol Loosbroek 29-10-2015
Prijs:
Kwaliteit:

Prima Rolluiken ben zeer tevreden
8 rolluiken geleverd zelf gemonteerd ze

werken uitstekend

28-10-2015
Theo Cox Maasmechelen Belgie
Prijs:
Kwaliteit:

Zeker een aanrader
Prima de door gegeven maten zijn correct uit gevoerd. Makelijke montage en het loont zeker de moeite om dat eind te rijden[140km enkel] p
prijs bijons rond 350 euro nu 145 euro dus super

27-10-2015
Wim (Garderen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top!
Rolluik besteld en opgehaald. Keurig verzorgd allemaal. Nog even gebeld over de programmering, vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alles werkt naar behoren. Aan te bevelen! Wij overwegen om de andere ramen ook te voorzien van extra rolluiken.

26-10-2015
Van gorp tielen
Prijs:
Kwaliteit:

Alles prima in orde
Alles prima op tijd en correct afgeleverd.
handleidingen op de site zeer duidelijk en volledig

21-10-2015
M van erp te berghem
Prijs:
Kwaliteit:

Goede koop
Ik lees reacties van ver , maar wij van om de hoek zijn uiterst tevreden . Een nette levering voor een zeer nette prijs . Echte een goede koop. Aanrader

Vorige - 1 ... 193 - 194 - 195 - 196 - 197 - 198 - 199 - 200 - 201 ... 225 - Volgende
(beoordeling 1961 t/m 1970 van 2247 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden