+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2037 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 204 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2037 beoordelingen)
26-12-2018
Breugelmans j. (Mol)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden klant
Zeer duidelijke site. Prijzen zeer goed en vooral correcte afspraken. Neem daarbij nog een super vriendelijke bezorger (chauffeur) bij en dan Weet je dat ik een tevreden klant ben en deze firma aan iedereen kan aanraden . Top

26-12-2018
Henk Meurs (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Prima kwaliteit monteren was niet moeilijk, Uitstekende service.

25-12-2018
M.Saidi (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Ben erg tevreden over het product.
Ons volgende rolluik komt weer bij jullie vandaan. Enige wat is mis zijn bijvoorbeeld kortingscode coupons voor mensen die vaker bestellen.

25-12-2018
Barneveld (Austerlitz)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goede prijs kwaliteit verhouding.

24-12-2018
AJ Meijer (Eibergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Alles mooi optijd geleverd. De montage van de met afstand bedienbare rolluiken was geen enkel probleem . We hebben de instructies van het filmpje op You Tube opgevolgd .

20-12-2018
F. van Loon (Haarsteeg)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Bestelling, netjes binnen de gestelde levertijd binnen.
Zelf opgehaald, door de showroom heen gelopen. Hier nog wat uitleg gekregen over montage.

Helaas, ging het na de montage niet helemaal zoals bedoeld met de rolluikmotor. Na wat mails, welke iedere keer snel werden beantwoord de nodige stappen gekregen om het probleem op te lossen.

Top service!

20-12-2018
Stanislaw Zebracki (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken platsen
Prima vakkundig service.
Alles naar wens en perfect uitgevoerd

20-12-2018
Stanislaw Zebracki (Waalwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken platsen
Prima vakkundig service.
Alles naar wens en perfect uitgevoerd

20-12-2018
Teun van den Bosch (Van Heukelomstraat 213)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheid
Ik ben heel tevreden alles is netjes en op tijd gemonteerd.

20-12-2018
Teun van den Bosch (Van Heukelomstraat 213)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevredenheid
Ik ben heel tevreden alles is netjes en op tijd gemonteerd.

Vorige - 1 ... 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ... 204 - Volgende
(beoordeling 91 t/m 100 van 2037 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2019 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden