+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (1886 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Veranda-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 189 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1886 beoordelingen)
15-11-2018
Kurvers (Kerkdriel)
Prijs:
Kwaliteit:

Maatwerk rolluiken
In eerste instantie in de winkel wezen kijken naar inbouwrolluiken voor in onze nieuwe woning.


Wij zijn hier heel erg goed en vrijblijvend geholpen, waardoor we later nogmaals terug gegaan zijn om te bespreken wat JVS voor ons kon betekenen in maatwerk inbouwrolluiken.


Zij kwamen met goede voorstellen waardoor we vertrouwen hadden in dit bedrijf en we hebben de bestelling vervolgens geplaatst.


Alle spullen zijn naar verwachting geleverd waarna we de rolluiken zelf gemonteerd hebben.


Wij zijn tevreden over dit bedrijf!

15-11-2018
Sil (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
Eenvoudig bestellen, snel geleverd, eenvoudige montage. Screens voldoen aanverwachting! Top!

15-11-2018
Vaessen (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed verzorgd! Snelle levering, mooie rolluiken
Top!

15-11-2018
Maarten (Bilzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer snelle levering

14-11-2018
Jeffrey Demas (Landgraaf)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Snelle levering, klein probleem snel en correct opgelost. Kwaliteit voldoet aan verwachtingen

13-11-2018
J . Struijer (Dorst)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend
Ben goed tevreden prima verzorgd.
Alleen er was volgens mij een lamel te kort,
Ik heb een eind stuk er af moeten halen ,
Omdat ik de ophang beugels er anders niet in kon schuiven was bij mijn anderen rolluiken niet nodig

13-11-2018
J. van asselt (Soest)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
De offerte per mail heel snel. Zijn afspraken goed nagekomen. Werken ontzettend netjes en uitleg over het plaatsen van de glazen schuifwand is duidelijk. Kortom, erg tevreden.

13-11-2018
Danny (Veldhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Wij zijn zeer tevreden mooi matriaal de site is duidelijk en binnen de leverdatum klaar we hebben de rolluiken opgehaald en werden netjes geholpen zeker een aanrader en volgende bestelling is al gedaan en wij geven het door aan andere mensen TOP bedankt Danny

13-11-2018
KUIJPERS (Heinkenszand)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima verzorgd, goede service
Bestellen afhalen perfect geregeld.
mooi product en duidelijk op de site te vinden hoe het werkt om zelf in te meten enz, zeer tevreden

13-11-2018
Herman (Lubbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Voorzetrolluiken
Alles wat ik bestel is zoals ik het heb besteld prima.
Zal nog zeker bestellingen bij jullie plaatsen.
Groeten Herman

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 189 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 1886 beoordelingen)
Op zoek naar veranda's, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.veranda-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2018 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden